Alles Over Wereldbeeld Aarde geplaatst in een groen veld - Alles Over Wereldbeeld Banier

Alles over wereldbeeld

STEUN ONS

We leven in een wonderbaarlijk tijdperk!
We zijn al in staat geweest om tot aan de rand van de uitgestrekte kosmos te turen.
We zijn in de complexe wereld van de miscroscopische cel gedoken.
We hebben archeologische schatten ontdekt die de werkelijkheid van bepaalde historische gebeurtenissen hebben vastgesteld.
We hebben de digitale code van het menselijk genoom ontcijferd.
We hebben de betrouwbaarheid van manuscripten uit de oudheid vastgesteld.
We hebben de principes van de kwantumfysica ontwikkeld die ruimte laten voor de mogelijkheid van een ons onbekende dimensie.
En we hebben in het ruimtetijdperk de snelle groei waargenomen van de communicatietechnologieën die ons toegang kunnen verschaffen tot al deze realiteiten.

Jazeker, we leven in een wonderbaarlijk tijdperk!
We zijn getuigen geweest van fenomenale gebeurtenissen en hebben overtuigende bewijsstukken verzameld die allemaal wijzen op iets groters; iets dat zich buiten onszelf bevindt. Het bewijs voor God stapelt zich sneller op dan ooit tevoren! Wat een tijd om wakker te worden, op zoek te gaan naar de waarheid en een nieuw leven te beginnen!

Gezegend door onze informatie? Overweeg dan alsjeblieft een donatie aan onze non-profit organisatie. Bedankt!

Neem hier contact met ons op.

AllAboutGOD.com
PO Box 507
Peyton, Colorado 80831

AllAboutGOD.com/Dutch


WAT DENK JIJ?
Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is uw reactie?

Ja, ik wil Jezus volgen

Ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragenCopyright © 2002-2019 AllAboutWorldview.org, Alle rechten voorbehouden